De Pijler Bedrijfsvoering is een pijler die dienstverlenend is naar inwoners en ondernemers, maar vooral ook gericht is om de collega's te helpen met het waarmaken van de inhoudelijke ambities van de gemeente. Er is daarbij veel ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons krijg je de ruimte om het verschil te maken. Wij doen dit vanuit het cluster Advies en Bedrijfsvoering, het cluster Interne en Externe Dienstverlening en een Staf.

Wat doet de Pijler Bedrijfsvoering?

Binnen de Pijler Bedrijfsvoering stellen we de dienstverlening centraal. We bieden kwaliteit, zijn betrouwbaar en hebben onze processen op orde. Het cluster Advies en Bedrijfsvoering bestaat uit de teams Communicatie, Juridische zaken, FinanciĆ«n en Inkoop. De teams ICT, Informatiebeheer, Facilitair, Gemeentewinkel en Gegevensbeheer en Belastingen vallen binnen het cluster Interne en Externe Dienstverlening. De Staf bestaat uit de Bestuursondersteuning, Personeel & Organisatie en Strategie. Vanuit ieders expertise werken we iedere dag voor onze klanten en dragen we bij aan onze gemeentelijke ambities.

Waarom werken bij de Pijler Bedrijfsvoering?

Veel aspecten komen binnen de Pijler Bedrijfsvoering bij elkaar. Het is prettig werken binnen de pijler waar hard gewerkt wordt met fijne collega's die oog hebben voor elkaar! Zij laten zien dat ze staan voor hun vak, met een professionele blik en een dienstverlenende overtuiging. Wanneer jij komt werken in onze pijler ben je uit ditzelfde hout gesneden en begrijp je als geen ander wat dienstverlening is. Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen en om je vak op de kaart te zetten. Er is veel ruimte voor initiatief en we stimuleren dat je die ruimte ook pakt. Kortom, als je dit aanspreekt verwelkomen we je graag als nieuwe collega!

Bekijk ook de pagina's van de Fysieke Pijler en de Sociale Pijler om meer te lezen over wat werken bij de gemeente Neder-Betuwe in kan houden.

Ervaringen van medewerkers

Klik op de foto's om te lezen wat Eelco, Jaap, Judith en Timo vinden van het werken bij de gemeente Neder-Betuwe.

Vragen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij de Pijler Bedrijfsvoering of heb je een vraag? Neem gerust contact op met Jacko van der Windt (manager) via jwindt@nederbetuwe.nl of 06 - 53 40 63 77