Jaap: "Op ieder niveau kan ik een collega bellen, mailen of gewoon even langslopen"

Ik ben Jaap van den Broek, sinds 2017 werkzaam voor de gemeente Neder-Betuwe. Hier heb ik een brede functie. Ik ben P&O Adviseur, coördinator van het Traineeship Rivierenland én projectleider Hybride werken.

Tekst loopt door onder de foto.

Professionele organsiatie

Eerder heb ik als consultant bij meerdere gemeenten gewerkt. Bij de gemeente Neder-Betuwe ervaar ik een goede basis: je wordt serieus genomen. Daarnaast zorgt de omvang van de organisatie ervoor dat we klein genoeg zijn om snel te schakelen wanneer dit moet en groot genoeg zijn voor een grote mate van professionaliteit. De cultuur op de werkvloer is informeel. Op ieder niveau kan ik een collega bellen, mailen of gewoon even langslopen.

Afwisseling en flexibiliteit

Ik werk op kantoor of thuis. Iedere dag ervaar ik veel afwisseling. Vaak werk ik aan meerdere zaken tegelijk. Tussendoor loop ik graag even langs bij mijn collega’s in plaats van dat ik een mailtje stuur. Tijdens de lunch zit ik meestal in de pantry om te lunchen met collega’s van andere teams. Op maandag stop ik meestal op tijd, zo heb ik de gelegenheid om mijn zoontje voetbaltraining te geven. De gemeente geeft mij die flexibiliteit.