Timo: "Het is fijn om in verbinding te staan met je collega’s"

Ik ben Timo van Blijderveen, sinds april 2019 werkzaam bij de gemeente binnen het Team Financiën. Dit team bestaat uit 2 onderdelen: beheer en beleid. Als medewerker betalingsverkeer ben ik onderdeel van het onderdeel beheer. Beheer houdt zich veel bezig met het verwerken van financiële gegevens in ons boekhoudprogramma.

Ik ben het aanspreekpunt als het gaat om onze bankzaken. Verzoeken tot betalingen komen bij mij terecht. De werkomgeving is prettig. Iedereen staat open voor een praatje en de faciliteiten zijn goed. Het is fijn om in verbinding te staan met je collega’s. Iedere dag is weer anders.

Bijdrage leveren

Zelf ben ik geboren in Ochten, een dorp dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Neder-Betuwe. Hier heb ik 25 jaar gewoond. Het is leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan de inwoners van de gemeente waar ik zelf ben opgegroeid en waar ik nog steeds vaak te vinden ben.

Betrokken collega's

De collega’s zijn aardig en voelen zich betrokken bij de organisatie. De arbeidsomstandigheden zijn zeer prettig. Er hangt een goede sfeer en er worden genoeg leuke dingen georganiseerd.