Eelco: "Je kunt als medewerker echt verschil maken"

Ik ben Eelco Brenner, sinds januari 2022 werkzaam bij de Gemeente Neder-Betuwe als informatiemanager. Als informatiemanager ben ik betrokken bij alles rondom informatievoorziening binnen de gemeente.

Tekst loopt door onder de foto.

Het werk als informatiemanager is heel divers, je komt veel vraagstukken en onderwerpen tegen. Bij een kleine gemeente zoals Neder-Betuwe kom je in aanraking met alle afdelingen. Dat maakt het niet alleen afwisselend, maar ook interessant. Het gevoel dat ik een nuttige bijdrage kan leveren aan de bedrijfsvoering van de gemeente maakt dat ik vol enthousiasme naar mijn werk ga.

Werken aan dienstverlening

Neder-Betuwe is een kleine organisatie waar relatief weinig personen de klus moeten klaren. Werken bij Neder-Betuwe is werken aan de dienstverlening, net zoals bij andere gemeenten. Belangrijk is dat je hier ook bouwt aan de organisatie. Je kunt als medewerker echt verschil maken. De gemeente biedt medewerkers alle ruimte en mogelijkheden om te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Je hoeft er alleen maar om te vragen.