Plannen voor speelplekken 2021-2024

De komende jaren voeren we de plannen uit voor de inrichting van de speelruimte in Neder-Betuwe. Een aantal speelplekken knappen we op en richten we opnieuw in. Enkele speelplekken vervallen en tegelijkertijd komen er nieuwe speelplekken bij. We zorgen ervoor dat in alle dorpen de kinderen voldoende ruimte en gelegenheid hebben om lekker samen te spelen, te bewegen en buiten te zijn. Daarbij houden we rekening met de verschillende leeftijden en speelwaardes. En we proberen de speelplekken zo goed mogelijk in te passen in de omgeving.

Aanpak speelplekken in 2023-2024

Na de eerste ronde in 2021 is het nu tijd voor de tweede ronde in 2024. In totaal krijgen deze ronde negen speelplekken een opknapbeurt. Daarbij staan veiligheid en voldoende variatie is speelmogelijkheden en samenspel voorop. In samenwerking met Bureau Donker Design werken we aan nieuwe plannen voor de speelplekken.

De Ontwerpen

Hieronder kunt u klikken op het dorp waar u woont. Daar staan de speelplekken benoemd die in uw dorp opgeknapt worden. Per speelplek bundelen we de belangrijke informatie hier. Hier kunt u ook de ontwerpen inzien of een reactie achterlaten voor de speelplek bij u in de buurt.

Planning

Tot 8 mei heeft u kunnen reageren op de gemaakte ontwerpen voor de speelplekken. Met kleine aanpassingen worden ze definitief gemaakt. De speelplekken worden nu voorbereid voor realisatie.