Speelplek Hoeflaan Ochten

De gemeente Neder-Betuwe zorgt graag voor een bespeelbare woonomgeving. Dit betekent dat speelplekken veilig, aantrekkelijk, uitdagend, toegankelijk en vooral heel leuk moeten zijn. De speelplek aan de Hoeflaan ter hoogte van huisnummer 43 in Ochten krijgt een opknapbeurt. Dit betekent dat verouderde speeltoestellen plaats maken voor een nieuwe inrichting. Speeltoestellen die nog goed zijn blijven staan. Met de nieuwe inrichting kan de speelplek nog jaren mee.

Op de hoogte blijven?

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Online bijeenkomst

Op woensdag 24 april 2024 vind er een online bijeenkomst plaats. Op de ‘hoofdpagina’ vind u een schema wanneer uw speelplek aan de beurt is.

Wilt u aanwezig zijn tijdens deze bijeenkomst? Klik hier om uw aan te melden. Na aanmelding ontvangt u een link voor de online bijeenkomst via e-mail een paar dagen voor de bijeenkomst.

Het ontwerp

Download aan de rechterkant van deze pagina het ontwerp van de speelplek. Dit doet u door op het pdf-bestand te klikken.

U kunt tot 8 mei 2024 een reactie achterlaten via dit contactformulier.

Vervolg

Na 8 mei 2024 bekijken we de binnengekomen reacties en maken we de ontwerpen definitief . Daarna starten we de voorbereidingen voor de realisatie van de speelplekken om de werkzaamheden daarna zo snel als mogelijk af te ronden.