Speelplek Lindenlaan Dodewaard

De gemeente Neder-Betuwe zorgt graag voor een bespeelbare woonomgeving. Dit betekent dat speelplekken veilig, aantrekkelijk, uitdagend, toegankelijk en vooral heel leuk moeten zijn. De speelplek aan de Lindenlaan ter hoogte van huisnummer 19 in Dodewaard krijgt een opknapbeurt.

Deze speelplek gaan we omvormen. Hiervoor heeft u de keuze uit twee ontwerpen.

Wat is omvormen?

Omvormen betekent dat we de speelplek anders inrichten dan nu het geval is. De speelplek wordt meer multifunctioneel ingericht, waarbij spelen een onderdeel is van het geheel. Denk hierbij aan een groene inrichting met een aantal natuurlijke speelaanleidingen zoals een evenwichtparcours. Er worden geen nieuwe speeltoestellen geplaatst.

Met deze inrichting realiseren we binnen Dodewaard een meer divers speelaanbod.

Op de hoogte blijven?

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Denk mee over de nieuwe inrichting!

Op woensdag 20 september 2023 tussen 13.30 en 14.30 uur staan we op de speelplek om twee ontwerpen voor de speelplek te presenteren. Ergens binnen dit tijdvak heeft u de mogelijkheid om langs te komen en uw keuze tussen de twee ontwerpen te maken. Wij zijn erg benieuwd welk ontwerp uw voorkeur heeft. De mening van uw (klein)kind is ook belangrijk, het is daarom van belang dat u uw (klein)kind meeneemt.

Als u niet aanwezig kunt zijn op deze datum, dan kunt u online een reactie achterlaten via dit contactformulier. Dit kan tot en met 8 oktober 2023. Het is belangrijk dat u in uw reactie uw voorkeurskeuze benoemt. U kunt hier de schetsontwerpen bekijken (pdf, 1117 kb)

Vervolg

Het gekozen ontwerp wordt na de bijeenkomst op deze website gepresenteerd.