Speelplek Prinsenhof Kesteren

De gemeente Neder-Betuwe zorgt graag voor een bespeelbare woonomgeving. Dit betekent dat speelplekken veilig, aantrekkelijk, uitdagend, toegankelijk en vooral heel leuk moeten zijn. De speelplek aan het Prinsenhof ter hoogte van huisnummer 42 in Kesteren krijgt een opknapbeurt. Dit betekent dat verouderde speeltoestellen plaats maken voor een nieuwe inrichting. Speeltoestellen die nog goed zijn blijven staan. Met de nieuwe inrichting kan de speelplek nog jaren mee.

Op de hoogte blijven?

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Denk mee over de nieuwe inrichting!

Op woensdag 13 september 2023 tussen 15.00 en 16.00 uur staan we op de speelplek om uw wensen en ideeën voor de nieuwe inrichting te verzamelen. Ergens binnen dit tijdvak heeft u de mogelijkheid om langs te komen. Wij zijn erg benieuwd hoe u en/of uw (klein)kinderen willen spelen op de speelplek. Het is dus van groot belang dat u uw (klein)kinderen meeneemt naar de bijeenkomst.

Als u niet aanwezig kunt zijn op deze datum, dan kunt u online een reactie achterlaten via dit contactformulier. Dit kan tot en met 8 oktober 2023. 

Vervolg

Na het verzamelen van de reacties maken wij een Voorlopig Ontwerp. Het ontwerp presenteren wij op deze pagina, zodat u er een reactie op kunt geven.