Speelplek Eindakkers Dodewaard

De gemeente Neder-Betuwe zorgt graag voor een bespeelbare woonomgeving. Dit betekent dat speelplekken veilig, aantrekkelijk, uitdagend, toegankelijk en vooral heel leuk moeten zijn. De speelplek aan de Eindakkers ter hoogte van huisnummer 19 in Dodewaard krijgt een opknapbeurt.

Dit betekent dat verouderde speeltoestellen plaats maken voor een nieuwe inrichting. Speeltoestellen die nog goed zijn blijven staan. Met de nieuwe inrichting kan de speelplek nog jaren mee.

Voor de nieuwe inrichting maken we twee ontwerpen, tijdens een bijeenkomst op woensdag 20 september kunt u het ontwerp kiezen wat u het meest aanspreekt.

Op de hoogte blijven?

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Denk mee over de nieuwe inrichting!

Op woensdag 20 september 2023 tussen 13.30 en 14.30 uur staan we op de speelplek aan de Lindenlaan 19 om twee ontwerpen voor de speelplek te presenteren. Ergens binnen dit tijdvak heeft u de mogelijkheid om langs te komen en uw keuze tussen de twee ontwerpen te maken. Wij zijn erg benieuwd welk ontwerp uw voorkeur heeft. De mening van uw (klein)kind is ook belangrijk, het is daarom van belang dat u uw (klein)kind meeneemt.

Als u niet aanwezig kunt zijn op deze datum, dan kunt u online een reactie achterlaten via dit contactformulier. Dit kan tot en met 8 oktober 2023. Het is belangrijk dat u in uw reactie uw voorkeurskeuze benoemt. U kunt hier de schetsontwerpen bekijken (pdf, 1023 kb)

Vervolg

Het gekozen ontwerp wordt na de bijeenkomst op deze website gepresenteerd.