Kindpakket Neder-Betuwe

Alle kinderen kunnen meedoen!

Sport- of zomerkamp, muziekles, geschikte zomer- en winterkleding, je verjaardag vieren, een dagje uit. Het lijkt zo gewoon dat alle kinderen (0 – 18 jaar) dit kunnen doen, maar niet elke ouder of verzorger kan dit betalen. Toch is er een oplossing: het Kindpakket Neder-Betuwe.

Met het Kindpakket kan de gemeente Neder-Betuwe meehelpen om ervoor te zorgen dat alle kinderen meedoen. Ook als hun ouders of verzorgers een laag inkomen hebben. Met het Kindpakket Neder-Betuwe kan uw zoon of dochter toch muziekles volgen voor bijvoorbeeld gitaar, orgel of piano, diplomazwemmen, sporten.. Of misschien heeft uw kind een laptop nodig voor huiswerk of een goede fiets om mee naar school te gaan. Of een warme winterjas. Dit zijn voorbeelden; er is nog meer mogelijk.

Accordion item is ingeklapt

Ouders kunnen terecht bij Joris Maier die voor de gemeente Neder-Betuwe werkt. Je kunt naar hem mailen: kindpakket@nederbetuwe.nl

Samen met u kijkt hij naar wat mogelijk is voor uw kind en hij regelt dat dan ook. Er is een flyer (pdf, 1.178 kb) gemaakt met informatie, deze kunt u hier lezen.

De ondersteuning bestaat niet uit geld.

Accordion item is ingeklapt

Wanneer maakt u als ouder of verzorger kans op het Kindpakket Neder-Betuwe? Als uw inkomen te laag is om zelf allerlei dingen voor uw kind te kunnen betalen. Dat kan komen doordat u bijvoorbeeld geen werk hebt en van een uitkering moet rondkomen. Of omdat u door omstandigheden hoge kosten hebt. Of er zijn misschien schulden.

Misschien hebt u wel werk maar is het inkomen laag. Misschien bent u zzp’er maar zit u een tijdje zonder klussen. Het kan door van alles en nog wat komen dat u aan uw kind niet kunt geven wat nodig is om op een fijne manier op te groeien. Terwijl die dingen heel belangrijk zijn voor uw kind, ook voor later. En daarom is er het Kindpakket Neder-Betuwe.

Accordion item is ingeklapt

Eén keer per jaar kan voor een kind naar het Kindpakket Neder-Betuwe worden gevraagd. Het maakt niet uit in welke maand, het kan het hele jaar door. Stuur een mailtje naar Joris Maier of bel hem. Hij spreekt dan met u af om samen te kijken wat er allemaal kan.

Accordion item is ingeklapt

Gemeente Neder-Betuwe werkt voor het Kindpakket Neder-Betuwe samen met: