Voor welke zaken bel ik de gemeente?

Gemeente Neder-Betuwe helpt u graag verder. Wij staan voor u klaar als het gaat om de hierna genoemde onderwerpen. U kunt ons bellen op 14 0488.

Staat uw onderwerp er niet tussen? U mag ons altijd bellen. Op nederbetuwe.nl vindt u ook veel informatie. Bijvoorbeeld over subsidies, belastingen en WOZ, ondernemen, recreatie en de omgevingswet. We helpen u graag!

Burgerzaken

Bij burgerzaken kunt u voor zaken waar u persoonlijk mee te maken heeft, die niet al te ingewikkeld zijn en ook snel afgehandeld kunnen worden. Dit gaat bijvoorbeeld om reisdocumenten, uittreksels van de Gemeentelijke Basisadministratie en Burgerlijke Stand, maar ook verhuizingen en verkiezingen. Burgerzaken heeft ook een fysieke balie in het gemeentehuis.

U kunt Burgerzaken bereiken via:

Adres: Burgemeester Lodderstraat 20, 454 KM  Opheusden
Telefoon: 14 0488
E-mail: info@nederbetuwe.nl

Openingstijden Burgerzaken

Alleen op afspraak.
Maandag t/m vrijdag 09.00-12.00u
Maandag t/m donderdag 13.00-16.00u
Donderdagavond 17.00-19.30u.

Hondenpoep

Op onze website vindt u al veel informatie over het hebben van een hond in Neder-Betuwe. Gratis hondenpoepzakjes zijn af te halen bij de supermarkten in de dorpen en bij de receptiebalie van het gemeentehuis. Heeft u een vraag die niet op onze website beantwoord wordt? Bel gerust naar het gemeentehuis: tel. 14 0488.

Bedrijvenloket

Voor onze ondernemers is er het Bedrijvenloket. Voor advies en ondersteuning voor en door ondernemers, maak een afspraak met een van onze adviseurs.

U kunt het Bedrijvenloket bereiken via:

Telefoon: 14 0488
E-mail: bedrijvenloket@nederbetuwe.nl
Website: www.nederbetuwe.nl/bedrijvenloket

Parkeren en verkeer

Heeft u vraag of melding over verkeer of parkeren? Stuur een mail naar info@nederbetuwe.nl of bel naar het gemeentehuis: t. 14 0488.

Duurzaamheid - Samen de Toekomst

Energiebesparende maatregelen, goed voor het klimaat én voor de energierekening. Wilt u meer weten over isolatie, zonnepanelen en andere maatregelen? Neem contact op met een van onze adviseurs. Kijk op samendetoekomst.nl of bel naar het gemeentehuis: tel. 14 0488.