Mirjam: "Ik haal veel voldoening uit de wetenschap dat ik werk aan iets van grote waarde"

Ik ben Mirjam Vierhuizen, sinds september 2017 werkzaam voor de gemeente als Beleidsadviseur Jeugdhulp en Projectleider in Regio Rivierenland. Dat betekent dat ik, samen met mijn andere jeugd-collega’s, zorg voor voldoende en kwalitatief goede jeugdhulp in onze gemeente.

Tekst loopt door onder de foto.

We zijn onder andere verantwoordelijk voor een goede aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling. Ik haal veel voldoening uit de wetenschap dat ik werk aan iets van grote waarde: ervoor zorgen dat kinderen zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Ook als het even niet goed gaat. Het is mooi om na te mogen denken over initiatieven die direct van invloed zijn op kinderen en gezinnen in Neder-Betuwe.

Verbinding maken

Doordat het niet zo’n grote gemeente is, is het gemakkelijk om lijntjes te leggen en samenwerking goed vorm te geven. Zowel binnen de gemeente als daarbuiten. Dat vind ik erg leuk om te doen: verbinding maken om uiteindelijk de inwoner (het kind) beter te kunnen helpen. We hebben een heel fijn team en kunnen het onderling goed met elkaar vinden. We proberen ook naast het werk leuke dingen met elkaar te doen.

Resultaat, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling

De samenwerking verloopt eigenlijk altijd soepel en prettig. Dat vind ik één van de fijnste dingen aan het werken in deze gemeente. Als je graag wil werken in een gemeente die staat voor goede resultaten, kwaliteit en (persoonlijke) ontwikkeling, dan ben je in de gemeente Neder-Betuwe aan het juiste adres. En dan krijg je er ook nog eens een boel gezelligheid en fijne collega’s bij!