Meld Misdaad Anoniem

Meld Misdaad Anoniem, of kortweg M., is een onafhankelijke meldlijn voor anonieme meldingen van criminaliteit en misdrijven. M. stuurt uw melding alleen door aan partners zoals de politie wanneer u de garantie kunt krijgen dat u anoniem blijft. U kunt geen aangifte doen via M. Dit kan alleen via de politie. U kunt bij M. wel een melding doen over bijvoorbeeld mishandeling, overvallen, drugs, brandstichting, wapen- of mensenhandel, het vermoeden van een hennepkwekerij of drugslaboratorium. Ook voor meldingen over fraude en corruptie kunt u bij M. terecht. Zo levert u een bijdrage aan de veiligheid in uw eigen omgeving. Op de website van Meld Misdaad Anoniem vindt u meer informatie over signalen en vormen van criminaliteit. Ook leest u hier meer over het doen van een melding en uw anonimiteit. 

Heeft u informatie over criminaliteit en misdaad, zoals hierboven genoemd en wilt u anoniem blijven? Meld het dan bij M.

Hoe te bereiken?

U kunt Meld Misdaad Anoniem op de volgende manieren bereiken:

  • Telefonisch via 0800 7000 op maaandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 22:00 uur, in weekenden en op feestdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

  • Online via www.meldmisdaadanoniem.nl (24/7 bereikbaar).

Niet anoniem? Dan melden bij de politie

Is het niet nodig om anoniem te blijven? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844. Is er sprake van acuut gevaar of heeft u direct hulp nodig van de politie, ambulance of brandweer? Bel dan 112.