Inloopsessie JOP Ochten: denk mee!

JOP = Jongeren Ontmoetings Plek

Gemeente Neder-Betuwe vindt het belangrijk dat er voor jongeren een plek is waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Daarom is eind vorig jaar de Jongeren Ontmoetings Plek (JOP) tijdelijk geplaatst aan de Waalbandijk in Ochten. Omdat de dijk verzwaard moet worden en het gebied verder ontwikkeld wordt, kan de JOP hier niet blijven staan. We moeten dus op zoek naar een nieuwe, permanente plek. Dat willen we samen doen.

Brainstorm in het Dorpshuis

We willen graag weten welke punten u en jij belangrijk vinden als het gaat om de locatie van de JOP. Daarom organiseren we op dinsdag 13 februari aanstaande een inloopsessie. De bijeenkomst wordt georganiseerd in het dorpshuis in Ochten, waar tussen 19:15u en 20:45u de deuren voor iedereen open staan om te komen brainstormen. We doen dit op een interactieve en eenvoudige manier. Er is geen plenair programma dus iedereen kan langskomen wanneer het hem of haar uitkomt.

Verlichting, veiligheid en ligging

Kom bijvoorbeeld meer te weten over de JOP, waar een locatie volgens de regels aan moet voldoen en waarom een JOP in Ochten zo belangrijk is. Geef aan wat voor u of voor jou belangrijk is in de keuze voor een locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verlichting, (sociale) controle, bereikbaarheid, ligging en veiligheid. En welke van die onderdelen is dan doorslaggevend?

Alle inbreng nemen we mee in de keuze voor een definitieve locatie voor de JOP.

Wat: Inloopsessie JOP Ochten
Wanneer: dinsdag 13 februari, inloop tussen 19:15u en 20:45u
Waar: Dorpshuis Ochten, Dr. M van Drielplein 2

Niet in de gelegenheid om langs te komen maar wel graag meedenken? Stuur een mail naar info@nederbetuwe.nl met als onderwerp ‘JOP Ochten’.