Informatieavond over Windpark Echteld-Lienden op 29 maart 2023

Windmolens

Op 29 maart 2023 vindt de eerste bewonersavond plaats voor het windpark Echteld-Lienden (onderdeel van Energiepark Echteld Lienden). Deze avond is het eerste moment om mee te denken over de ontwikkeling van de windturbines. Tijdens de avond wordt een toelichting gegeven over het initiatief, de rol van de energiecoöperatie en de opbrengst voor de omgeving. Ook over het (ruimtelijk) proces dat gevolgd zal worden en hoe u mee kunt doen.

Programma

19:00 uur              Inloop
19:30 uur              Welkom en presentatie Informatiemarkt
20:00 uur              Informatiemarkt
21:00 uur              Algemene afsluiting (optioneel)
21:15 uur              Terugkoppeling en napraten

Thema's

Op de informatiemarkt is er vooral ruimte voor uw inbreng. Deze kunt u in ieder geval geven aan de volgende tafels:

  • Leefomgeving (o.a. slagschaduw, geluid, afstandsnormen)

  • Natuur & Landschap

  • Hoe profiteer ik mee?

  • Hoe doe ik mee?

Daarnaast is er uiteraard ruimte voor andere opmerkingen. Verschillende leden zijn van het projectteam beschikbaar voor vragen. De input van deze avond wordt verwerkt in de zogenaamde Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD). Hierin staat beschreven welke aspecten er worden onderzocht en op welke manier inwoners worden betrokken bij de ontwikkeling van de windturbines.

Praktische informatie

Datum en tijd: Woensdag 29 maart van 19:00 tot uiterlijk 22:30 uur.
Locatie: Dorpshuis de Hoge Hof, Voorstraat 10 in Echteld. U kunt parkeren aan de achterkant van het dorpshuis, daar vindt u ook de ingang.

Aanmelden op: www.energieparkechteldlienden.nl/2023/02/07/aanmelden-energieavond-29-maart/ Meer informatie: www.energieparkechteldlienden.nl/over-het-windinitiatief-2/