Colleges Gedeputeerde Staten Provincie Gelderland en Neder-Betuwe samen op werkbezoek

Het college van de gedeputeerde staten van de provincie Gelderland en het college van Neder-Betuwe poseren bij de Beijer groep in Dodewaard.

Op dinsdag 4 juni ging het college van Gedeputeerde Staten van provincie Gelderland met het college van burgemeester en wethouders op pad in onze gemeente. Zij spraken over hoe provincie en gemeente elkaar kunnen versterken. Hierbij kwamen onder meer thema’s als woningbouw en de Randweg aan bod. 

Rondleiding de Beijer Groep BV

Na dit gesprek kreeg het gezelschap een rondleiding over het terrein van de Beijer Groep BV in Dodewaard. De Beijer Groep is actief in de productie, handel en logistiek van bouwgrondstoffen. De Beijer is in 2016 in het kader van Ruimte voor de Rivieren verhuisd van Millingerwaard naar de Hiense Waard (Dodewaard). Daar werkt het bedrijf nu aan landschapsontwikkeling. 

Boomkwekerij Volentis

Bij een werkbezoek aan dé laanboomgemeente van Nederland mag een rondleiding op een laanboomkwekerij niet ontbreken. Het gezelschap werd hiervoor hartelijk ontvangen bij boomkwekerij Volentis in Dodewaard.