Gedragsregels social media

U kunt onder andere via social media contact opnemen met de gemeente. Het is prettig dat u betrokken bent en actief deelneemt aan het gesprek. We willen de toon van dit gesprek bewaken. Daarom staan een aantal gedragsregels centraal.  

Onze regels

  1. Respect voor elkaar: we gaan respectvol met elkaar om, ook als we het niet met elkaar eens zijn. Natuurlijk mag u op onze pagina’s uw mening geven. Doe dit op een open, gelijkwaardige en respectvolle manier.
  2. Netjes communiceren: we tolereren geen beledigingen, bedreigingen, grof taalgebruik en discriminatie op onze pagina’s.
  3. Eigen meningen: iedereen heeft zijn eigen mening. Deze vrijheid is belangrijk. Hou het redelijk en geef anderen de ruimte om hun mening te plaatsen.
  4. Reageer op het onderwerp: plaats alleen reacties die met het onderwerp van de post te maken hebben. Heeft u een andere opmerking of vraag? Neem contact op via de privéchat. We zoeken het graag voor u uit.

Volgt u deze regels niet? Dan kunnen we uw bericht verwijderen. Als u deze regels vaker dan één keer breekt, gaan we in bepaalde gevallen over tot het blokkeren van uw account op onze pagina. Zo houden we onze social media pagina’s respectvol en veilig.

Bedankt voor uw begrip en uw medewerking.