Stationslocatie Opheusden

De stationslocatie is vanaf de A15 de entree van Opheusden. Het spoor, de wegen en loop- en fietsroutes kruisen elkaar hier. Dit vraagt om goede voorzieningen voor automobilisten, fietsers en voetgangers, zodat iedereen veilig van de stationsomgeving gebruik kan maken. Hier gaan wij in het project Stationslocatie Opheusden mee aan de slag. Dit vergroot de herkenbaarheid van het station en draagt bij aan een nieuw frisse uitstraling van de stationsomgeving.

Accordion item is ingeklapt

In verband met de huidige omstandigheden organiseert de gemeente Neder-Betuwe op korte termijn geen informatiebijeenkomsten. Wel ontvangt u binnenkort van ons een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief informeren wij u over dit ontwerp. Ook krijgt u de mogelijkheid om op- en aanmerkingen over het ontwerp aan ons kenbaar te maken.

Accordion item is ingeklapt

Het voorlopig ontwerp van de stationslocatie Opheusden is vormgegeven. Nadat wij u over het voorlopig ontwerp hebben geïnformeerd, zetten wij het voorlopige ontwerp om in een definitief ontwerp.

Accordion item is ingeklapt

Heeft u vragen over de werkzaamheden of heeft u suggesties over de inrichting van de stationslocatie Opheusden dan horen wij dat graag. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 14 0488 of via dit contactformulier. De projectleider van dit project is de heer Bert Rog.