Opnieuw drugs gevonden in woning IJzendoorn

Burgemeester sluit met spoed pand voor zes maanden.

De politie heeft op 23 april in een woning aan de Gasthuisstraat in IJzendoorn een handelshoeveelheid verdovende middelen gevonden. De burgemeester heeft met spoed de woning voor zes maanden gesloten.

GHB en cocaïne

De politie vond in de woning GHB en cocaïne nadat er in een lopend onderzoek informatie was binnengekomen over drugshandel. De woning is eind 2023 ook al gesloten geweest door de burgemeester, toen voor drie maanden.

Harddrugs

Ook toen vond de politie een handelshoeveelheid harddrugs in de woning. Aangezien er sprake is van herhaling op korte termijn, heeft de burgemeester besloten de termijn voor sluiting te verdubbelen naar zes maanden. Hiermee hoopt hij de overlast voor de omgeving zo snel mogelijk te verminderen.

Meld Misdaad Anoniem

Zie u een verdachte situatie of hoort u iets over criminele activiteiten? U kunt dit anoniem melden bij Meld Misdaad Anoniem. Dat kan via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijke stichting die geen onderdeel uitmaakt van politie of justitie. Een tip wordt pas doorgezet wanneer niets naar een tipgever terug te herleiden is. Bij de politie melden is ook mogelijk via 0900-8844.