Bijna 75-jarigen krijgen uitnodiging voor huisbezoek

Jelier Vervloed bij de schilderijen voor de senioren huisbezoeken

Hoopt u binnenkort uw 75e verjaardag te vieren? Dan krijgt u een kaart van de gemeente en Welzijn Rivierstroom in de brievenbus. Natuurlijk om u te feliciteren met deze mooie mijlpaal, maar ook om u uit te nodigen voor een huisbezoek door een van de vrijwilligers Huisbezoeken Senioren van Welzijn Rivierstroom.

Wij vinden het fijn om te horen hoe het met u gaat. Tijdens een huisbezoek kunt u allerlei zaken bespreken op het gebied van zorg en welzijn. Misschien heeft u vragen rondom uw gezondheid of familie en vrienden. Ook kunt u vragen stellen over bijvoorbeeld ondersteuning bij hulpvragen, een veilig huis of eenzaamheid.

Informatiepakket

De vrijwilliger die bij u op bezoek komt, neemt een informatiepakket mee. Zo kunt u later alles nog eens rustig kunt nalezen. Wanneer u nu of over een tijdje ondersteuning nodig heeft, weet u waar u hiervoor terecht kunt.

Schilderijen

Op de voorkant van de kaarten staan schilderijen van kunstenaar Jelier Vervloed uit IJzendoorn. Hij heeft op verzoek van Welzijn Rivierstroom voor elk seizoen een schilderij gemaakt. Wilt u de schilderijen bekijken? Dat kan, want ze hangen de komende maanden achter de receptie in de hal van het gemeentehuis in Opheusden.

Afspraak maken?

In de envelop waarin u de kaart krijgt, zit ook een brief met een antwoordstrook. Wanneer u een afspraak wil maken voor een huisbezoek kunt u de antwoordstrook invullen, afknippen en in de antwoordenvelop naar ons toesturen. U kunt ook een afspraak maken door te bellen met Welzijn Rivierstroom via telefoonnummer 0344 602337. Welzijn Rivierstroom is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9:00 en 14:00 uur.

Na uw aanmelding neemt een vrijwilliger Huisbezoeken Senioren zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.