Vertrek en vacatures

In februari 2022 zijn 2 vacatures binnen de ASD vervuld door Marieke van Nuland (Dodewaard) en Jeanette Roelofsen (Ochten). Jeanette heeft haar lidmaatschap echter kort daarna weer op moeten zeggen.

In april is voorzitter Edo Sprong gestopt met zijn werkzaamheden als voorzitter van de ASD en verlaat hij de Adviesraad. Hij gaat het, gezien zijn leeftijd, wat rustiger aan doen. Het voorzitterschap is intern opgelost. Anton Mauritz heeft de voorzittershamer vanaf april 2022 van Edo Sprong overgenomen.

In juni 2022 hebben we Bastiaan van Leersum als nieuw lid van de ASD mogen begroeten. In het kopje ‘Wie zitten er in de ASD’ van deze website stelt Bastiaan zich nader voor.

Penningmeester Erik Roelofsen stopt per 1 december 2022, omdat zijn 2e termijn er dan op zit. Erik gaat Willem van den Hatert inwerken als zijn opvolger. De ontstane vacatures komen te staan onder kopje vacatures.

In een vrij korte tijd zijn er meerdere wisselingen geweest binnen de ASD. Op dit moment is de ASD ook nog niet op volledige sterkte. We hopen daarom op korte termijn nog enkele enthousiaste nieuwe leden te kunnen begroeten. Zoals vermeld zijn de openstaande vacatures terug te vinden onder het kopje vacatures.