Arbeidsvoorwaarden

Onze gemeente biedt jou op het gebied van arbeidsvoorwaarden een goed salaris, een keuzebudget, een pensioenregeling, mogelijkheden voor verzekeringen en een reiskostenvergoeding.

Naast het salaris krijg je een individueel keuzebudget van 17,05%. Zo ontvang je bijvoorbeeld bij een bruto maandsalaris van € 2.500 een budget van ruim € 5.000 bruto op jaarbasis. Je kan van dit budget bijvoorbeeld extra verlofuren kopen, geld laten uitbetalen of gebruik maken van fiscaal vriendelijke uitruilregelingen met betrekking tot sport- en/of thuiswerkfaciliteiten voor € 500 per jaar, zoals de aanschaf van een fiets, iPad of een mobiele telefoon. 

We hebben een 36-urige werkweek en we werken plaats- en tijd onafhankelijk. Verder heb je 22 vakantiedagen, ben je naast de nationale feestdagen ook vrij op Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag en heb je de mogelijkheid om nog eens 20 vakantiedagen bij te kopen. 

Je bouwt pensioen op bij het ABP, je kan deelnemen aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering en je kan gebruik maken van collectiviteitskortingen op o.a. de zorgverzekering. 

Als je minimaal 10 kilometer reisafstand hebt, kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding. Wanneer je gebruik maakt van het openbaar vervoer vergoeden we deze kosten en wanneer je gebruik maakt van een auto is de maximale reiskostenvergoeding € 130 netto per maand.