Waarom werken bij Neder-Betuwe

Bij de gemeente Neder-Betuwe werken ruim 150 medewerkers voor de inwoners van onze gemeente. Doordat we een kleine organisatie zijn, is er ruimte voor jouw eigen inbreng, creativiteit en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. We nemen de mening van medewerkers serieus en geven ze een hoge mate van zelfstandigheid in het werk. De omgang is informeel en er is oog voor samenwerking. We werken vanuit het gemeentehuis in Opheusden op moderne flexplekken, maar je kan ook vanuit huis werken. We spannen ons actief in voor een gezond en aangenaam werkklimaat en we vinden plezier op de werkvloer belangrijk. Daarom is er ruimte voor informeel contact en hebben we een actieve personeelsvereniging.

We bieden eigentijdse arbeidsvoorwaarden met ruime aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, een goede balans tussen werk en privé en prima arbeidsvoorwaarden.

 • Persoonlijke ontwikkeling

  We vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daarom staan we hier uitgebreid bij stil tijdens ontwikkelgesprekken: waarin wil jij je ontwikkelen en wat vraagt jouw functie over een paar jaar van je? Dit kan bijvoorbeeld leiden tot een individuele opleiding, een mentor of coach. Daarnaast gaan we als organisatie de komende jaren inzetten op vitaliteit en mobiliteit.

 • Balans werk-privé

  We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit, zodat je je met energie en een goede focus op je werk kunt richten. Daarom besteden we aandacht aan mogelijkheden om werk en privé op elkaar af te stemmen.

 • Arbeidsvoorwaarden

  Onze gemeente biedt jou op het gebied van arbeidsvoorwaarden een goed salaris, een keuzebudget, een pensioenregeling, mogelijkheden voor verzekeringen en een reiskostenvergoeding.

 • De gemeente Neder-Betuwe

  De organisatie heeft hoge ambities en werkt hard aan mooie klussen zoals de laanboomteelt (behorend tot de grootste van Europa), de leefbaarheid en voorzieningen, professionalisering van de dienstverlening (zowel intern als extern) en de doorontwikkeling van het sociaal domein.