023-021 Nieuw contract Neder-Betuwe Magazine

30 mei 2023

Gemeente Neder-Betuwe heeft een nieuw contract gesloten voor de uitgave van het Neder-Betuwe Magazine. Op donderdag 25 mei zetten Roel van Gessel van R&H Drukkerij uit Dodewaard en burgemeester Jan Kottelenberg hun handtekening voor een driejarige samenwerking hiervoor.

Burgemeester Jan Kottelenberg: “Wij zijn trots op ons magazine dat al ruim 20 jaar huis aan huis in onze dorpen verschijnt. Wij merken dat onze inwoners de artikelen met vooral achtergrondinformatie goed ontvangen. Wij gaan daarom graag door met ons lijfblad.”

Nieuw nummer eind juni

In overleg met de nieuwe uitgever werkt de gemeente aan het juninummer. Het hoofdthema is: ‘Gezond en actief in Neder-Betuwe’. Met verder nog vele andere interessante artikelen op andere gebieden. Roel van Gessel van R&H:  “We zijn blij dat we de opdracht hebben gekregen en kijken uit naar deze nieuwe samenwerking.”

20 jaargangen

In september 2022 is het vorige contract voor het Neder-Betuwe Magazine met uitgever Elan Media Group uit Kesteren in goed overleg opgezegd. 20 jaargangen rolden in een plezierige samenwerking van de pers. In het najaar van 2022 is via een aanbestedingsprocedure bij drie lokale partijen een offerte gevraagd voor een nieuw contract voor vormgeving, productie en verspreiding van het Neder-Betuwe Magazine. Twee partijen schreven in. Na beoordeling op verschillende criteria is gekozen voor R&H Drukkerij uit Dodewaard.