Bedrijventerreinen

Neder-Betuwe heeft een aantal lokale bedrijventerreinen. De lokale bedrijventerreinen richten zich op kleine en middelgrote ondernemingen. Op alle bedrijventerreinen hebben ondernemers zich georganiseerd en is een ondernemersverenigingen actief. Voor een overzicht daarvan en de contactgegevens van deze verenigingen wordt verwezen naar Ondernemersverenigingen.

Dodewaard

Bedrijventerrein De Bonegraaf

Het bedrijventerrein in Dodewaard (De Bonengraaf) ligt  ten noorden van de kern, langs de A15. Dit betreft een gemengd bedrijventerreinen.

Bedrijventerrein Bonegraaf is een bestaand bedrijventerrein. Soms is hier een enkele kavel te koop of een pand te huur. Meer informatie hierover vind u bij de lokale makelaar of op bekende makelaarssites.

Bonegraaf West

Bonegraaf-West is een redelijk nieuw terrein. Op dit terrein zijn nog vrije kavels beschikbaar, welke bouwrijp zijn gemaakt.. Voor een overzicht van de nog te koop staande percelen wordt verwezen naar www.bonegraaf.nl.

Bedrijventerrein Bonegraaf en Bonegraaf-West zijn voorzien van camerabeveiliging en glasvezelaansluitingen en hebben het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Kesteren

Kesteren heeft  twee bedrijventerreinen. Beide liggen ten oosten van de kern.

Bedrijventerrein ’t Panhuis

’t Panhuis is een gemengd bedrijventerrein, waar naast kleinere bedrijven ook een aantal grote bedrijven gevestigd is.

Bedrijventerrein ’t Panhuis is voorzien van camerabeveiliging en glasvezelaansluitingen en heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van kavels kunt u contact opnemen met het Bedrijvenloket via bedrijvenloket@nederbetuwe.nl.

Bedrijventerrein Broekdijk

Bedrijventerrein Broekdijk is een klein gemengd terrein ten zuiden van het spoor. Op dit terrein zijn geen kavels meer beschikbaar.

Casterhoven

Hier komt binnenkort meer informatie over Casterhoven.

Ochten

Bedrijventerrein De Heuning

Bedrijventerrein de Heuning is gelegen ten westen van de kern Ochten. De Heuning is een gemengd bedrijventerrein.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van kavels kunt u contact opnemen met het Bedrijvenloket via bedrijvenloket@nederbetuwe.nl.

Bedrijventerrein De Heuning Oost

Ten oosten van het bestaande bedrijventerrein is een uitbreiding gepland voor aan aantal bedrijven. Hier zijn geen kavels te koop.

Bedrijventerrein Walenhoek

Hier komt binnenkort meer informatie over bedrijventerrein Walenhoek.

Opheusden

Agro Business Centre Opheusden

Lees meer op de pagina over het Agro Business Centre.

Bedrijventerrein Tolsestraat

Bedrijventerrein Tolsestraat is een kleinschalig bedrijventerrein aan de rand van de kern Opheusden.

Tiel/Neder-Betuwe

Regionaal bedrijventerrein Medel

Bedrijvenpark Medel ligt bij Tiel aan de A15 en het Amsterdam-Rijnkanaal en ligt centraal in Nederland. Het heeft zijn eigen aansluiting op de A15 en een container terminal aan het Amsterdam-Rijnkanaal.

Het bedrijvenpark Medel is een samenwerkingsverband tussen gemeente Tiel en gemeente Neder-Betuwe.

Medel biedt plek aan bedrijven uit onder andere de logistieke sector, de bouw, handel en nijverheid en productiebedrijven. Medel heeft ruimte voor kleine bedrijven en grote bedrijven.

De verkaveling is flexibel zodat er voor elke klant een geschikte kavel gevonden kan worden.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Medel.

Revitalisering bedrijventerreinen

Lees hier meer over revitalisering bedrijventerreinen.