Bedrijvenloket

De gemeente heeft een bedrijvenloket voor de ondernemers ingesteld. Dit loket biedt ondernemers de mogelijkheid om hun vragen 24 uur per dag op alle dagen van de week te richten aan het loket. De ondernemer ontvangt uiterlijk binnen drie werkdagen een bericht. Soms kan dat direct het antwoord zijn, soms vergt de vraag meer tijd. Ook in dat geval ontvangt de ondernemer altijd binnen drie werkdagen hierover bericht.

Wij hebben ons ten doel gesteld om ondernemers zo goed en efficiënt mogelijk te faciliteren. Daarbij hoort een adequate, snelle dienstverlening. We willen voorkomen dat de ondernemer in het gemeentehuis moet 'shoppen' naar de juiste persoon voor de behandeling van zijn vraag. Daarom bieden wij ondernemers één plek waar zij al hun vragen kunnen stellen. Overigens blijft de uitbesteding van deeltaken aan de ODR en Avri ongewijzigd. Hebt u daarom als ondernemer een vraag aan de gemeente (die niet thuis hoort bij de ODR of bij Avri), dan kunt u deze vraag stellen aan het Bedrijvenloket. Dit kunt u doen door de vraag (op een elk door u gewenst moment van de dag) te mailen naar bedrijvenloket@nederbetuwe.nl.

Via het mailadres het bedrijvenloket kunt u ook de aanvraag en de bijlagen voor de subsidieregeling Lokaal Investeringsfonds indienen. Lees hier meer over deze regeling. Het aanmeldformulier voor deze LIF regeling kunt u mailen naar bedrijvenloket@nederbetuwe.nl.