Vul de peiling in over de Omgevingsvisie

Geef uw mening

Heeft u de flyer al gezien bij deze krant? De gemeente roept inwoners van Neder-Betuwe op om de peiling in te vullen over de Omgevingsvisie. De peiling bestaat uit vijf vragen over de omgeving waar u woont. Geef uw mening over wat u belangrijk vindt om te behouden in onze omgeving en waar we volgens u rekening mee moeten houden bij nieuwe ontwikkelingen in de buitenruimte.

U kunt de Omgevingsvisie inzien en de peiling online invullen op projecten.nederbetuwe.nl/omgevingsvisie. Doe dit uiterlijk 27 september! Snelle invullers van de online vragenlijst ontvangen het boek ‘de Schatkist van Neder-Betuwe’ cadeau. Op=op.


Informatiebijeenkomsten
De gemeente houdt in de week van 20 september ook een aantal inloopbijeenkomsten bij u in de buurt. Hier kunt u vragen stellen over de Omgevingsvisie, de peiling op papier invullen en/of in gesprek gaan met de gemeente over alle onderwerpen die aan de orde komen in de visie: ruimte, water, landschap, natuur, klimaat, duurzaamheid, wonen, werken, infrastructuur, verkeer en vervoer, gezondheid en cultureel erfgoed.

Wilt u wel naar een bijeenkomst, maar doet u dit liever online? Dat kan op woensdagavond 22 september. Alle (praktische) informatie leest u in de flyer en op de website projecten.nederbetuwe.nl/omgevingsvisie.

Zorgvuldig omgaan met de ruimte
Alle gemeenten in Nederland maken een Omgevingsvisie. De visie heeft tot doel om in samenhang beslissingen te kunnen nemen hoe we de ruimte invullen bij toekomstige ontwikkelingen en wat we belangrijk vinden om te behouden in onze omgeving.