Vaccineren en testen

Beeld rijksoverheid testen op corona

Vaccineren tegen corona op 2 december in Opheusden

GGD Gelderland-Zuid vaccineert op donderdag 2 december in De Snellenburg, Vuurdoornstraat 2. De prikbus is open van 10.00 tot 16.00 uur.

Een afspraak maken is niet nodig, maar houdt dan wel rekening met een wachttijd. Wilt u toch wachttijden voorkomen, maak dan wél een afspraak. Dat kan via www.planjeprik.nl of via telefoonnummer 0800-7070. Er zijn bij de prikbus ook GGD-medewerkers aanwezig om mogelijke vragen te beantwoorden. Voor een vaccinatie op deze locaties hoeft u niet per se in deze dorpen of in de gemeente Neder-Betuwe te wonen.

Bij klachten: laat u testen op corona - Ook al bent u gevaccineerd!

Het kan ook nog steeds in Kesteren, de testbus staat aan de Kasteelstraat 4 (parkeerplaats voor verenigingshal De Leede). U kunt er terecht tot en met zaterdag 4 december van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur.

Afspraak maken op locatie Kesteren niet mogelijk

De locatie in Kesteren is alleen nog maar toegankelijk voor open inloop. Het is dus niet mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan de testbus. Hierdoor kunnen wachttijden ontstaan.

Maakt u toch liever een afspraak? Dat kan via www.coronatest.nl of telefoonnummer 0800-1202. U kunt dan terecht op de testlocaties in Tiel, Culemborg, Zaltbommel of Nijmegen. Op deze locaties is er geen open inloop.

Meer informatie over het testen op corona is te vinden op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/testen/afspraak-maken