Tijdelijke afsluiting Hoofdstraat Kesteren voor werkzaamheden verkeersveiligheid

Hoofdstraat Kesteren zo'n tien weken afgesloten

Komende periode zijn er werkzaamheden aan het wegdek op de Hoofdstraat Kesteren, vanaf de kruising met de Nedereindsestraat tot de spoorwegovergang bij de Fruitstraat. De weg is sinds maandag 13 september 2021 afgesloten voor doorgaand verkeer, met uitzondering van fietsen en bromfietsen. Er is een omleidingsroute via de Broekdijk. Direct aanwonenden zijn per brief geïnformeerd.

De werkzaamheden hebben als doel om de verkeersveiligheid van alle weggebruikers te verbeteren. Zo wordt een aantal snelheidsremmende maatregelen uitgevoerd, de uitstraling van de 30 km-zone wordt versterkt en in het wegvak komt een drempel. De fiets- en voetpaden blijven ongewijzigd. De werkzaamheden duren ongeveer 10 weken. U kunt de vorderingen volgen via de BouwApp.

Download de BouwApp!
Via de BouwApp melden we regelmatig over de uitvoering van het werk: over wanneer en wat er iets gebeeurt. U volgt de voortgang en u kunt makkelijk met ons contact opnemen als u vragen of opmerkingen heeft.

Zo downloadt u de BouwApp op uw mobiele telefoon of tablet:

• Scan onderstaande QR-code of ga naar de appstore om de app gratis te downloaden.

• Zoek in de app naar Hoofdstraat Kesteren.

• Open het project en klik op ‘volgen’. Dit doet u door het project favoriet te maken door middel van het aanvinken van het sterretje. U ontvangt dan een melding als er een bericht over dit project is geplaatst.