Openingstoernooi voetbalkooi oranjeveldje Ochten schot in de roos

Opening voetbalkooi Ochten

Ze hebben er lang op gewacht en er veel energie in gestoken maar vrijdag 27 augustus was het zover. De officiële opening van de nieuwe voetbalkooi aan het Oranjeveldje in Ochten. Initiatiefnemers Sebastiaan, Serona, Hannah, Wessel, Bo, Joep, Timo en Thomas renden door een papieren deur en namen daarmee de voetbalkooi symbolisch in gebruik.

Wethouder Herma van Dijkhuizen complimenteerde in haar aftrap de jongens en meiden om hun inzet voor hun initiatief. Een initiatief dat de gemeente van harte ondersteunde vanwege het grote belang van speel- en beweegplekken. Ze toonde zich dan ook zeer verheugd dat na Dodewaard nu ook de kinderen in Ochten lekker samen kunnen voetballen in een mooie voetbalkooi.

Daarna werd het startschot gegeven voor het openingstoernooi dat de jongeren organiseerden samen met Uchta, Het toernooi was een schot in de roos met veel gezelligheid, energie en sportiviteit. Acht vriendenteams met namen als FC Bal op het Dak en FC Kelderklasse streden tegen elkaar. Uiteindelijk gingen FC Borrelnootje, FC Gelderland en de Daltons er met de prijzen vandoor. Voor iedereen was er ter afsluiting een medaille met een toepasselijk oranje lint.

Ook een toernooi organiseren?
Was je net te laat met inschrijven? heb je ook zin in een voetbaltoernooi in de voetbalkooi? Organiseer je dan eigen toernooi! Bel of app met Kesley 06-18966494 of Ralf 06-30032965, jongerenwerkers van Mozaïek. Zij helpen je graag bij het organiseren van je toernooi. (Foto: 3JetFotografie Ochten)