Niet vergeten: inleveren waardebon voor energiebesparende producten

Heeft u als woningeigenaar in Neder-Betuwe een herinnering gekregen om de waardebon van € 70 voor energiebesparende producten in leveren? Vergeet het niet, want de actie loopt tot en met 31 december.

Voucher van Winst uit je woning

U kunt de waardebon bij de aankoop van heel veel energiebesparende producten inwisselen. Denk aan: led-lampen, radiatorfolie, een waterbesparende douchekop of tochtstrips. Bij grotere aankopen, zoals zonnepanelen, isolatiemateriaal of een (hybride) waterpomp kunt u de waardebon als korting gebruiken. Met deze producten verlaagt u uw energierekening en zorgt u voor een prettiger binnenklimaat.

Hoe werkt het?

Op www.winstuitjewoning.nl/nederbetuwe vindt u in de webshop een uitgebreide lijst van energiebesparende producten die u meteen de waardebon kunt kopen. Het is ook mogelijk om producten te kopen in een winkel. Na aankoop van de producten kunt u met de aankoop- of kassabon via www.winstuitjewoning.nl/nederbetuwe uw waardebon inwisselen. U krijgt het bedrag dan op uw bankrekening teruggestort.

Komt u er niet uit? Gebruik de chathulp op de website of stuur een e-mail naar waardebon@winstuitjewoning.nl. De helpdesk van Winst uit je woning is ook bereikbaar op telefoonnummer 023-583 69 36.

Winst uit je woning!

Met deze actie helpt de gemeente inwoners om hun energiekosten te verlagen. Door de stijgende energieprijs nemen veel woningeigenaren energiebesparende maatregelen. Alle energie die u niet verbruikt, hoeft u ook niet te betalen en is dus direct een besparing. De waardebon komt daarom nu goed van pas! Wacht niet te lang met verzilveren, want op=op!