Hoe denk jij over duurzaamheid in Neder-Betuwe?

Meedoen met de peiling kan tot en met 8 januari 2022.

Banner met voorbeelden van duurzaamheid

QR-code om naar de peiling voor duurzaamheid te gaan

Ben je al bezig met het verduurzamen van je woning? Wat heb je al gedaan en waarom vind je dat belangrijk? Of wacht je misschien nog even en heb je daar je redenen voor? Wat vind jij van windparken en zonneparken in Neder-Betuwe? Hebben we ze nodig om ons straks van energie te voorzien? Denk je erover om elektrisch te gaan rijden of vind je dat er betere oplossingen zijn om de CO2-uitstoot naar beneden te krijgen?

We horen het graag

We willen graag je mening horen over duurzaamheidsonderwerpen zoals: energie besparen, het verduurzamen van je woning, aardgasvrij wonen, windturbines en zonneweides en elektrisch rijden. Wat vind jij?

Wat doen we met de antwoorden?

De resultaten van de peiling gebruiken we voor onze plannen, acties en communicatie. Naast dat we horen hoe inwoners over de verschillende thema’s denken, hopen we ook goede suggesties en bruikbare ideeën te krijgen. Eind januari 2022 volgt een verslag en plaatsen we de resultaten van de peiling Duurzaamheid terug op de website.

Peiling Duurzaamheid Neder-Betuwe

Meedoen aan de peiling kan van 8 december 2021 t/m 8 januari 2022. In de kerstvakantie kun je er even goed voor gaan zitten om de vragen te beantwoorden. En als je de QR-code scant, doe je snel en gemakkelijk mee aan de peiling via je mobiel. Als dank voor het invullen geven wij het boek ‘De schatkist van Neder-Betuwe’ cadeau.

Peiling Duurzaamheid Neder-Betuwe: https://projecten.nederbetuwe.nl/duurzaamheid