Herhaalprik corona halen? Het kan ook in Kesteren op 2 maart

GGD Gelderland-Zuid vaccineert voor de herhaalprik op donderdag 2 maart in verenigingshal De Leede, Kasteelstraat 4 in Kesteren.

Coronavaccinatie

Voor de herhaalprik kun je tussen 13:00 en 17:00 uur gewoon binnenlopen, zonder afspraak. Neem een geldig identiteitsbewijs en mondkapje mee. Natuurlijk blijft vaccineren uw en jouw eigen keuze.

Wie kunnen langskomen voor een herhaalprik?

Iedereen vanaf 12 jaar die de basis-serie tegen corona heeft gehad kan langskomen voor een herhaalprik. Heb je al een herhaalprik na 18 september 2022 gehaald? Dan is dat voldoende en kom je niet in aanmerking voor weer een herhaalprik.

Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van een van de ouders of verzorgers om zich te laten vaccineren. Eén van hen moet dus meekomen. Voor de herhaalprik is het belangrijk dat er minimaal drie maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Regiotour

Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van de regiotour van GGD Gelderland-Zuid. Je bent ook welkom op andere locaties tijdens de regiotour. Of in een van de vaste vaccinatielocaties. Meer informatie is te vinden op www.ggdgz.nl/regiotour.

Algemene informatie over de herhaalprik is te vinden op de website van de Rijksoverheid of kijk op www.ggdgelderlandzuid.nl/coronavirus.