GGD Gelderland-Zuid vaccineert op woensdag 29 juni in Ochten

Loop gewoon binnen voor een coronavaccinatie

Coronavaccinatie

De GGD vaccineert op woensdag 29 juni van 16.00- 20.00 uur vanuit een bus die staat op de parkeerplaats Dokter M. van Drielplein in Ochten. Zonder afspraak kun je hier terecht.

Loop dus gewoon binnen voor een coronavaccinatie. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en je mondkapje mee. GGD medewerkers geven ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Natuurlijk blijft vaccineren jouw eigen keuze.

Voor wie?

Iedereen vanaf 12 jaar die nog geen 1ste of 2de coronavaccinatie heeft gehad kan langskomen. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren.

Heb je corona gehad? Dan moet er minimaal 8 weken tussen zitten voordat je je prik kunt halen.

Boosterprik

Ook alle 18-plussers zijn welkom voor een boosterprik. En 60-plussers voor de extra boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Wanneer komt de GGD naar Ochten?

Woensdag 29 juni 2022 van 16.00 – 20.00 uur
Locatie: Parkeerplaats Dokter M. van Drielplein in Ochten

Neem je identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

Heb je vragen?

Er staan medewerkers voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je prikangst? Dat komt vaker voor dan je denkt! Geef dit aan bij de GGD-medewerkers, zij helpen je graag om die prikangst te verminderen!

Meer weten?

Bekijk alle informatie op ggdgz.nl/regiotour