College-informatieavond 16 november

Woensdag 16 november, 19:30 uur, gemeentehuis.

Voorzittershamer met microfoon en documenten

Op de agenda staat de Update uitvoering Neder- Betuwe Bloeit!/Jeugd Op Gezond Gewicht. In 2019 is door de raad de ‘Monitor Neder-Betuwe Bloeit! 2019-2024 vastgesteld. Een belangrijke basis voor het stimuleren van een gezonde leefstijl. Veel aandacht is er voor de jeugd; Neder-Betuwe een JOGG-gemeente: ‘Gezonde jeugd, gezonde toekomst’. Wij zetten ook in op het stimuleren van een gezonde leefstijl bij volwassenen en ouderen en zorgen voor een gezonde omgeving in het algemeen.

Stand van zaken

Tijdens deze avond geeft wethouder Van Dijkhuizen een update over de uitvoering van Neder-Betuwe Bloeit!/JOGG. Hierbij gaat het om de stand van zaken ten opzichte van de gestelde doelen, op basis van de GGD-gezondheidsmonitors die inmiddels allemaal een update hebben gehad, en om het geven van inzicht in de ervaringen in de praktijk van onze uitvoerders. Dit doet zij samen met de beleidsadviseur Sport, beleidsadviseur Gezondheid, de JOGG-regisseur/-coördinator van de buurtsportcoaches, de sportverenigingscoach en de GGD-gezondheidsmakelaar Volwassenen & Ouderen.

Informatieavond volgen?

Iedereen is welkom om deze avond bij te wonen. De vergadering is ook te volgen via een livestream. De link vindt u op nederbetuwe.notubiz.nl bij de datum van de vergadering.