FIX-project voor alle inwoners van Neder-Betuwe

Verlaag ook uw energierekening met gratis energiemaatregelen

Ook inwoners van Neder-Betuwe hebben last van een torenhoge energierekening. U kunt eenvoudig uw energierekening verlagen door energie te besparen en uw woning te verduurzamen. De gemeente Neder-Betuwe helpt alle inwoners met het FIX-project door gratis maatregelen aan te bieden.

Kleine energiebesparende maatregelen

Besparen op het energieverbruik kan heel eenvoudig door kleine energiebesparende maatregelen te installeren. Dit kan bijvoorbeeld door te kiezen voor led-lampen, radiotorfolie, tochtstrips en een waterbesparende douchekop. Bij het FIX-project komt een energiecoach langs om tot zes besparende maatregelen te installeren. De energiecoach inventariseert de de staat van de huur- of koopwoning en het energieverbruik, bespreekt bewonerswensen en geeft concrete adviezen en tips.

Gratis meedoen voor alle inwoners van Neder-Betuwe

Het FIX-project is wegens groot succes opengesteld voor alle inwoners van Neder-Betuwe. In de huidige tijd is het namelijk voor iedereen belangrijk om de energierekening te verlagen. Meedoen is helemaal gratis. U kunt het bezoek van de energiecoach gratis aanvragen en ook de energiebesparende maatregelen die in uw woning worden aangebracht zijn helemaal gratis.

Veel inwoners hebben al meegedaan met het project. Zij vertellen hun verhaal in een video. U kunt de video bekijken door op deze link te klikken.

Geef u ook op voor het gratis FIX-project

Geef u op voor het gratis FIX-project en bespaar op uw energierekening! Mee doen is gratis en ook de kleine energiebesparende maatregelen die worden geïnstalleerd zijn gratis. Maak een afspraak via: heatpulse.nl/neder-betuwe