Energie besparen

Energie besparen is een belangrijke stap naar een duurzame leefstijl. Iedereen kan direct beginnen met het verlagen van zijn energierekening door energie besparing en isolatie van de woning.

Veel huiseigenaren denken soms onterecht dat hun woning al voldoende geïsoleerd is. Juist met isoleren is winst te behalen. Het levert direct een lagere energierekening op, zeker met de huidige hoge gasprijzen. Energie die je niet verbruikt, hoef je ook niet te betalen.

Energieloket Neder-Betuwe

Het Energieloket Neder-Betuwe geeft gratis en onafhankelijk advies over een energiezuinige en toekomstbestendige woning. Je vindt er tips over subsidies, verhalen over hoe andere inwoners hun huis aanpakken, een stappenplan hoe je dit zonder spijt kunt doen en nog veel meer.

Gezamenlijke Inkoopactie Energie besparende maatregelen voor uw woning

Lees meer over vijf energiebesparende maatregelen, waarmee je de energierekening van je woning (sterk) verlaagt en je wooncomfort verhoogt. Bij elke maatregel is weergegeven wat het effect is op de energierekening en wat de investeringskosten en terugverdientijd zijn.

FIX-project voor alle inwoners van Neder-Betuwe

U kunt eenvoudig uw energierekening verlagen door energie te besparen en uw woning te verduurzamen. De gemeente Neder-Betuwe helpt alle inwoners met het FIX-project door gratis maatregelen aan te bieden. Meldt u zich ook aan?

Toekomstbestendig Wonen Lening

De provincie Gelderland en gemeente Neder-Betuwe vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk woningen energiezuiniger, toekomstbestendiger en beter worden gemaakt. Daarom is er de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor het verduurzamen van uw huis: de ‘Toekomstbestendig Wonen Lening’.