Informatiemarkt pleegzorg: maandag 30 maart 2020

De gemeente Neder-Betuwe organiseert op maandag 30 maart 2020 om 19.30 uur (inloop 19.00 uur) een avond voor belangstellenden over pleegzorg en pleegouderschap. Ook is er aandacht voor gezinsondersteuning op vrijwillige basis.

Wil je meer weten en ontdekken wat jij voor een kind en zijn/haar gezin kan betekenen? Bezoek dan deze informatieavond. We informeren je over wat pleegzorg is en welke vormen er zijn. Daarna is er volop gelegenheid om met pleegouders en verschillende pleegzorgaanbieders te spreken.

• 19.30 uur: Opening door wethouder Herma van Dijkhuizen
  • 19.35 uur: Presentatie door drie pleegzorgorganisaties: Entrea Lindenhout, Timon en William Schrikker Pleegzorg
  • 20.10 uur: Korte pauze
  • 20.15 uur: Pleegouders aan het woord
  • 20.35 uur: Vrijwillige gezinsondersteuning door drie organisaties: Buurtgezinnen, Humanitas Opvoeden en Opgroeien en Meeleefgezinnen
  • 21.00 uur: Gelegenheid om in gesprek te gaan met de organisaties en pleegouders en om informatiemateriaal mee te nemen
  • 21.30 uur: Einde

De avond vindt plaats in het gemeentehuis in Opheusden. U bent van harte welkom! Maakt u gebruik van het aanmeldingsformulier (aanmelden niet verplicht, wel gewenst).