Informatieavonden

Informatieavonden Entrea Lindenhout

Kom eens luisteren naar wat pleegouder zijn inhoudt en stel je vragen aan pleegouders en begeleiders. Schrijf je in voor een van onze informatieavonden op 2, 16, 17, 26 of 30 november. Laat je niet ontmoedigen door corona; onze bijeenkomsten zijn corona proof en kunnen altijd via een beeldscherm! Juist in deze tijd hebben de kinderen ons hard nodig.

Meer informatie is te vinden op https://www.ikwilpleegouderworden.nl/pleegouder-worden-overzicht/aanmelden-informatiebijeenkomst.

Informatieavonden William Schrikker Gezinsvormen

William Schrikker Gezinsvormen organiseert zelf geen digitale informatiebijeenkomsten, maar haakt aan bij de verschillende gemeentes die dit doen. Zo wordt er in de gemeente Ede op 3 november, regio Gooi en Vechtstreek op 12 november en in regio Lekstroom op 18 november een digitale informatiebijeenkomst georganiseerd. Ook op de website www.WSGV.nl staat een opgenomen webinar met digitale informatie over pleegzorg. Ook is daar hun nieuwe brochure, interview e.d. te vinden en kunnen geïnteresseerden in pleegzorg een informatiepakketje aanvragen.

Informatieavonden Timon

Ook Timon organiseert op diverse momenten in diverse provincies een (online) informatieavond over pleegzorg. Kijk voor actuele informatie op hun website.