Spraakmakend Neder-Betuwe, editie 3

Hoe kan versoepeling van de kredieten tijdens de coronacrisis je helpen?

Bekijk de video en krijg antwoorden op je financiële vragen tijdens de coronacrisis.

Spraakmakend Neder-Betuwe 3

Hoe kan versoepeling van de kredieten tijdens de coronacrisis je helpen? Daarbij spelen de banken een rol, denk daarbij aan uitstel van aflossing of een nieuwe lening aanvragen met borgstellingen die de overheid ter beschikking heeft gesteld.
In de derde editie van Spraakmakend Neder-Betuwe schuiven wethouder Marien Klein; Jarik Hendriks, hypotheekadvieskantoor Huis en Hypotheek uit Kesteren; Arjen de Jong, manager bedrijven Rabobank West-Betuwe en André Dolsma, commercieel directeur Qredits / microfinanciering, aan tafel bij René van Eck (gespreksleider), voorzitter van Ondernemersvereniging Neder-Betuwe (OVNB) en directeur-eigenaar van Communicatieregisseurs*.

Vragen die voorbij komen aan de online tafel:

• Wie kan me op weg helpen als ik er niet uit kom?
  • Welke (financiële) maatregelen heeft de gemeente Neder-Betuwe genomen voor haar ondernemers?
  • Welk advies hebben we voor ondernemers?

Vragen?

Voor vragen of om te sparren mogen ondernemers altijd contact opnemen met Maaike van Brenk accountmanager bedrijven gemeente Neder-Betuwe via mbrenk@nederbetuwe.nl.