Kom jij in aanmerking voor financiële overheidsmaatregelen?

>> Check het hieronder.

Coronacalculator van MKB Nederland

MKB-Nederland en VNO-NCW hebben een corona-instrument voor ondernemers ontwikkeld, dat onder meer berekent in hoeverre zij in aanmerking komen voor de overheidsmaatregelen.

>> Check hier de coronacalculator

Ondernemers krijgen snel inzicht in welke regelingen op hen van toepassing zijn, en een indicatie van tegemoetkomingen, kredietmogelijkheden en belastinguitstel. Ook wordt er een indicatie gegeven van de persoonlijke liquiditeitspositie de komende periode, gebaseerd op de eigen bedrijfsgegevens.

Er is een directe link naar relevante aanvraagformulieren en er wordt antwoord gegeven op veel gestelde vragen. De calculator is veilig en werkt snel, stellen MKB-Nederland en VNO-NCW. Veranderingen in de regelgeving worden verwerkt in de calculator.

Kamer van Koophandel: check hier je regelingen

Ook de Kamer van Koophandel heeft een regelingencheck voor ondernemers. Op basis van een paar vragen, krijg je inzicht in de regelingen die mogelijk op jouw bedrijf van toepassing zijn. Het is een snelle check die leidt naar de voor jou belangrijkste regelingen. Niet alle regelingen zijn opgenomen en er blijven uitzonderingen.

>> Kijk op de regelingencheck van de KvK

Sinds 15 april meer ondernemers in aanmerking voor TOGS

Per 15 april vallen ook enkele andere SBI’s binnen de regeling, vanaf die datum komen dus meer ondernemers in aanmerking voor de TOGS. De definitieve lijst en de aanvraagprocedure staan op www.rvo.nl/tegemoetkomingcorona

Vragen?

Voor vragen of om te sparren mogen ondernemers altijd contact opnemen met Maaike van Brenk, accountmanager gemeente Neder-Betuwe, via mbrenk@nederbetuwe.nl of bedrijvenloket@nederbetuwe.nl.