Kijk de vierde editie van Spraakmakend Neder Betuwe

Aan de online tafel dit keer winkeliers, detailhandel en retail uit gemeente Neder-Betuwe

Zaken en winkels ondervinden zakelijk gezien soms andere gevolgen van corona.

In deze vierde editie van Spraakmakend Neder Betuwe bespreken Stefan van Someren (wethouder economie gemeente Neder-Betuwe), Andre van de Pol (Plus van de Pol supermarkt), Carlo Bos (herenmode de Heeren van Opheusden) en Eric Damme (Optiek & Optometrie Oogwereld Damme), met René van Eck (Communicatieregisseurs, voorzitter OVNB) hoe ze hun zaak en winkel draaiende houden tijdens de 1,5 - metermaatregel in coronatijd.

Spraakmakend Neder-Betuwe 4

Wethouder Stefan van Someren: "De coronacrisis is aan het veranderen, er worden versoepelingen van maatregelen doorgevoerd. We bouwen steeds meer kennis op over hoe het virus zich gedraagt en verspreidt. Als we daarop goed inspelen, kunnen we met passende maatregelen een stukje verruiming van maatregelen realiseren waardoor onze business er minder last van heeft. De gunfactor en ook de goede klantrelatie hebben in onze gemeente invloed gehad en ervoor gezorgd dat we soms minder last hebben dan de grote branches in de stad."