Sociale (corona)initiatieven? Steun van Provincie Gelderland

Provincie vergoedt onder voorwaarden kosten tot maximaal €10.000

Covid-19, het coronavirus, zet de samenleving onder grote druk. Breng jij mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? En doe je dat samen met anderen? Dan vergoedt de provincie mogelijk de kosten.

Stichtingen, verenigingen en groepen van drie of meer inwoners kunnen subsidie aanvragen voor plannen die de sociale verbindingen ‘in coronatijd’ versterken. De plannen moeten ná 11 maart 2020 zijn of worden uitgevoerd.
De provincie vergoedt – onder voorwaarden – alle kosten tot maximaal 10.000 euro. Allerlei initiatieven zijn mogelijk. Denk aan digitale voorleesactiviteiten, activiteiten voor inwoners van zorginstellingen, het opzetten van een verbindend digitaal platform of het opzetten van thuishulp.

Interesse? Kijk voor meer informatie op de website van Provincie Gelderland

Tips en voorbeelden

Hier staan ook tips en goede voorbeelden over hoe we met deze coronatijd samen kunnen omgaan. Iedereen is welkom om hier zelf iets te plaatsen. Wie subsidie ontvangt, zal straks ook hier zijn/haar verhaal en foto delen.