Burgemeester Jan Kottelenberg: Volhouden!

Wat zou ik graag even naast of tegenover u willen zitten om persoonlijk te zeggen: volhouden hoor!
Nu schrijf ik mijn woorden maar op en met dezelfde intentie.

Beste inwoners,

Wat zou ik graag even naast of tegenover u willen zitten om persoonlijk te zeggen: volhouden hoor! Nu schrijf ik mijn woorden maar op en met dezelfde intentie.

We zijn al een paar weken op afstand van elkaar en leven ons leven vooral in huis of in de tuin. Mijn gedachten zijn steeds bij u. Vooral bij de zieken in de ziekenhuizen en de mensen die rouwen en dat alleen kunnen doen op afstand. Mijn gedachten zijn bij de ouderen en de mensen die thuis uitzieken en die zoveel mogelijk alleen moeten zijn voor ieders bestwil. Dat kan zo moeilijk zijn. Gelukkig zie ik veel betrokkenheid en lieve acties. Eigenlijk niet nodig om te zeggen, maar toch: houd u dat ook vol! Want het is écht hartverwarmend.

Dank opnieuw aan al die mensen die zorg verlenen, thuis en in ziekenhuizen of zorgcentra; wat is uw werk belangrijk, verantwoordelijk en zwaar. Respect voor u. Dank aan iedereen die op z’n post is zoals schoonmakers, mensen in winkels en in de logistiek. Dank aan al die mensen die een steun en toeverlaat zijn voor anderen: binnen gezin en familie, in de hulpverlening, in het pastoraat, in het onderwijs of in een bedrijf. Deze lijst is niet compleet, ik weet het, vult u zelf maar aan en weet: wij zijn u dankbaar!

Jan Kottelenberg,
Uw burgemeester

Burgemeester Kottelenberg