Burgemeester Jan Kottelenberg: Fijne dagen, in de tuin en op het balkon. Thuis!

Beste inwoners,

Fijn dat u ‘afstand houdt’ en dat u zich tegelijkertijd niet uit het veld laat slaan. Want ik zie hoe u op zoveel mooie manieren omziet naar elkaar. Dank!

Het was een zonnig weekend en heerlijk om buiten te zijn. U snapt al wat ik nog een keer ga vragen: ‘Blijf thuis, in huis of in uw eigen tuin of op het balkon.’ Ook als het mooi weer is. Ook met Pasen. Ga alleen weg voor een boodschap, om voor anderen te zorgen, haal even een frisse neus maar meer niet; blijf thuis! Help mee om besmetting te voorkomen. Voor de ouderen, de kwetsbaren en ook voor uzelf.

En jongeren: denken jullie er ook aan? Niet in groepen alsjeblieft. Dat is even niet zo gezellig en vervelend maar wél nodig. Denk aan je oma en opa; denk aan je ouders en denk aan je zelf. Alleen samen, dus ook met jullie, krijgen we het coronavirus onder controle! Ik reken erop!

Goede dagen alvast toegewenst aan iedereen. Mijn gedachten zijn bij de zieken en hun families en bij de mensen die afscheid moesten nemen van hun dierbare. Sterkte bij alles.

Jan Kottelenberg,
uw burgemeester

Blauwe druifjes

Narcis