Berichtje van de burgemeester voor meisjes en jongens

Ik ben benieuwd hoe jij dat thuis leren vindt. Schrijf mij eens op een kaart of in een brief of mailtje.

Beste meisjes en jongens,

Gaat het goed met jullie? Wat was dat vreemd hè dat je ineens (bijna) niet meer naar school kon gaan Dat moest en moet zodat we er met z’n allen voor kunnen zorgen dat zo min mogelijk mensen ziek worden. Je doet vast goed mee, met zoveel mogelijk thuis blijven, goed je handen wassen en anderhalve meter afstand houden. Dankjewel!

Thuis leren met mama als juf of papa als meester en verder via internet natuurlijk les van die ‘echte leerkrachten’. Ik ben benieuwd hoe jij dat vindt. Schrijf mij eens op een kaart of in een brief of mailtje. Dit is mijn adres:

Burgemeester Jan
t.a.v. bestuurssecretariaat
Burgemeester Lodderstraat 20
4043 KM  Opheusden

E-mail: bestuurssecretariaat@nederbetuwe.nl

Als jij iets stuurt, krijg je van mij bericht terug. Mét een (leeg) dagboek en een pen. En ik zorg ervoor dat jouw verhaal, tekening of foto op onze website komt. Als je dat niet wilt, laat even weten. Dan lees ik met veel plezier je post, je krijgt van mij bericht én het cadeautje maar het komt dan niet op onze website.

Groetjes,
Jan Kottelenberg, burgemeester

PS 1: Vergeet niet je voornaam, achternaam, leeftijd en je adres op te schrijven.
PS 2: Ik werk – net als jullie - thuis, net als de meeste medewerkers van de gemeente. Om de beurt zorgt wel een clubje medewerkers voor de post en voor nog andere dingen die niet vanuit huis kunnen. Dus die post komt zeker bij mij terecht.