Politie

Spoed: alarmnummer 112
Geen spoed: 0900-8844

Bureau Basisteam Neder-Betuwe/ Tiel

Basisteam De Waarden maakt deel uit van de eenheid Oost-Nederland. Het hoofdbureau van de eenheid staat in Apeldoorn. Basisteam De Waarden maakt onderdeel uit van het district Gelderland-Zuid.

Het Basisteam De Waarden werkt vanuit het politiebureau in Tiel:
Prinses Beatrixlaan 23
4001 AG Tiel
t: 0900 - 88 44

Post voor de politie moet u als volgt adresseren:
Postbus 618
7300 AP Apeldoorn

Aangifte doen

Voor het doen van aangiftes moet u contact opnemen met de politie via 0900-8844. In overleg kan de aangifte thuis worden opgenomen of komt u naar het politiebureau in Tiel.

Gevonden en verloren voorwerpen

U kunt een verloren of gevonden voorwerp aanmelden of mogelijk terugvinden via www.verlorenofgevonden.nl. De gemeente Neder-Betuwe heeft zich hier in juli 2018 ook bij aangesloten.

Wijkagenten

De wijkagenten voor de gemeente Neder-Betuwe zijn Melvin van Meerten (Ochten, IJzendoorn, Echteld), Gerrit Langerak (Opheusden en Dodewaard) en Jeroen de Groot (Kesteren). Zij zijn te volgen op Twitter: @POL_Nederbetuwe en @Wijkagt_Gerrit. U kunt uw wijkagent ook mailen. Zoekt u via de volgende manier: www.politie.nl, dan naar 'mijn buurt', dan naar 'wijkagent kiezen', vervolgens het linkje van de email aanklikken waarna de desbetreffende wijkagent uw mail ontvangt.

Naast deze drie wijkagenten bestaat het team ook nog uit Niek Steenbergen. Hij is operationeel expert; hij heeft de helicopterview voor heel Neder-Betuwe.

Jachtaktehouders, verlofhouders/ beveiligingsbedrijven

U dient eerst een telefonische afspraak te maken via het politienummer 0900-8844. De afdeling Korpscheftaken is gevestigd aan de Van Heemstraweg 3a, 6644 KE in Ewijk.