AED of AED-buitenkast (gemeentelijke subsidie)

Gemeente Neder-Betuwe heeft een subsidieregeling in het leven geroepen voor de aanschaf van een Automatische Externe Defibrillator óf voor een buitenkast hiervoor. Doel van de regeling is een dekkend netwerk in de gemeente met deze levensreddende apparaten zodat de overlevingskansen vergroten voor mensen die in Neder-Betuwe een hartstilstand krijgen.

Inwoners of iemand van een bedrijf, vereniging of stichting kan een financiële ondersteuning aanvragen voor de aanschaf van een AED of voor een buitenkast en in ruil daarvoor dit belangrijke apparaat publiek toegankelijk stellen via aanmelding bij HartslagNu.

Voorwaarden

Een aanvraagformulier en de voorwaarden waaronder aanspraak gemaakt kan worden op deze subsidie bij aanschaf van een AED of een AED-kast zijn hier te vinden.

Ook in 2021 kunt u nog subsidie aanvragen. De voorwaarden en het aanvraagformulier hiervoor publiceren we binnenkort op de website.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de Sociale Pijler via 14 0488 of info@nederbetuwe.nl.