Trouwen in corona-tijd - aangepaste data

Eén van de mooie dagen uit je leven: je ja-woord geven. Een prachtmoment en vaak omgeven met heel veel ceremonie … maar door de coronamaatregelen ziet deze dag er mogelijk anders uit.

De gemeente ontvangt veel telefoontjes en mailtjes van ongeruste aanstaande bruidsparen over hun voorgenomen huwelijk. Heel begrijpelijk.

Daarom de volgende informatie:

• Huwelijk tussen nu en 1 mei: WIJ bellen de bruidsparen op voor overleg
  • Huwelijk tussen 1 mei en 1 juni: wij bellen de bruidsparen ná duidelijkheid over eventuele nieuwe maatregelen van het kabinet op dinsdag 31 maart (of zo nodig eerder)
  • Huwelijk na 1 juni: houdt u alstublieft de richtlijnen in de gaten. De medewerkers van de gemeente zijn - net als u - afhankelijk van eerdergenoemde (nieuwe) maatregelen. Het is voor iedereen onzeker wat er de komende maanden gaat gebeuren, maar wij houden u op de hoogte, zowel persoonlijk als ook via onze website, social media en de kranten.

Verder nog vragen? Het heeft onze sterke voorkeur dat u dan via e-mail burgerzaken@nederbetuwe.nl reageert.