Opheusden

 • Agro Business Centre (ABC)

  In het gebied tussen de Linge en de Betuweroute/A15, ten westen van de Dodewaardsestraat, wordt een bedrijvenpark voor bedrijven die aan de laanboomteelt zijn gerelateerd, ontwikkeld.

 • Herenland

  Hier vindt u binnenkort informatie over Herenland.

 • Vogelbuurt Uitvoering

  Inwoners van de Vogelbuurt Opheusden: we zijn begonnen!

 • Randweg Opheusden

  De leefbaarheid in Opheusden staat onder druk door toenemend en steeds groter landbouwverkeer dat door de kern van het dorp heen rijd. Dit leidt tot verkeersonveilige situaties, met name in de interactie met fietsers. Veilige fietsroutes binnen een veilig wegennet is een belangrijke doelstelling in het Coalitieprogramma 2018-2022 “Samen bouwen aan Ruimte voor de Samenleving”.

 • Stationslocatie Opheusden

  De stationslocatie is vanaf de A15 de entree van Opheusden. Het spoor, de wegen en loop- en fietsroutes kruisen elkaar hier. Dit vraagt om goede voorzieningen voor automobilisten, fietsers en voetgangers, zodat iedereen veilig van de stationsomgeving gebruik kan maken. Hier gaan wij in het project Stationslocatie Opheusden mee aan de slag. Dit vergroot de herkenbaarheid van het station en draagt bij aan een nieuw frisse uitstraling van de stationsomgeving.